Jalanõud veel mittekõndivale beebile

 

Kas veel mittekõndiv beebi vajab jalanõusid?

On levinud arusaam, et kui beebi veel ei kõnni, siis ta papusid ei vaja. Beebijalanõud aitavad hoida beebide jalad talvel soojas ja loovad ka turvalisust võimalike väliste füüsiliste mõjutajate vastu. Füüsilised mõjutajad võivad olla nii kukkuvad esemed, oksad, käbid, auto rataste alt lenduvad kivid. Või, kui me veel mittekõndivat beebit üritame kätest kinni hoides püsti hoida, et ta oma esimese sammu teeks. Siis võib beebi, veel pehme jalg, valesse asendisse minna, varbad tagurpidi libiseda, või astuda millelegi teravale. Libedad sussid (sokksussid) ja kapukad ei pruugi hoida eelpool loetletud ohte ära. Aga Bukubee Baby nahast beebijalatsid hoiavad beebi jala kindlalt õiges asendis ja turvaliselt väliste mõjutajate suhtes. Beebi jalg on neis ideaalselt toestatud, arvestades iga beebi jala eripärasid. Nendes papudes on beebi jalg oma loomulikus asendis ja ei avaldu mingit kahjulikku survet. Lisaks on need väga soojad talvel vankris olles, või süles hoides.

Bukubee Baby valikus on ka väga väikesed suurused, mis on pehme tallaga ja sobilikud veel mittekõndivale beebile. Lisaks on valikus karvase sisuga soojad papud. Need beebi esimesed jalatsid, jälgivad beebi jalalaba loomulikku kuju ja ei suru varbaid kokku. Kindlasti jälgida, et kantakse õige suurusega papusid. Mitte liiga väikseid, ega liiga suuri. Valed suurused võivad nende papude häid omadusi vähendada. Lisaks vastavad need suurepäraselt barefoot ehk paljajalu jalatsite tingimustele. Need beebijalatsid on õhukese ja pehme tallaga, mis aitavad beebil esimesi samme tehes, hoida tasakaalu ja tagavad tunnetuse maapinnaga.

Bukubee Baby esimesed jalanõud on väga stiilsed ja ilusad ning disainitud mugavaks jalga panemiseks. Iga beebi on väärt ilusaid papusid juba vankris olles või toas roomamiseks. Tulevikus on beebipilte vaadates suur rahulolu, kui beebi jalgu kaunistavad Bukubee Baby väga ilusad papud. Ja kindlasti on fotodel ka beebi nendes mugavates papudes rõõmus.

Bukubee Baby mudelivalikuga saad tutvuda siit: https://bukubee-europe.com/et/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga